• Weboldal készítés Szegeden
    Webáruház, Webshop - Kereső optimalizálás
  • Számítógép javítás - PC szerviz
    Rendszergazda szolgáltatás - Adatmentés

Honlap készítés, Weblap készítés

A honlapok 3 pillérből állnak: a keresőoptimalizáltság, a design és kialakítás, valamint a folyamatosan megújuló tartalom. Ha az egyik pillér hiányzik, az egyensúly felborul, és a honlap nem hoz ügyfeleket.

Egy igénytelen kinézetű vagy zavaros szerkezetű honlap akár azonnal távozásra bírja a látogatót. Egy szép honlap láttán elismerően bólint ugyan, de mire valóban kész kinyitni a pénztárcáját, már rég elfelejtette, hol találkozott vele.

Tény, hogy a honlapok 90%-a nem hoz üzleti hasznot tulajdonosának. A KKV-weblapok 90%-a pénzkidobás.

A vállalati weboldalak 90%-a gyakorlatilag nem hoz üzleti hasznot, mivel a honlapkészítés során figyelmen kívül hagyták a fenti pillérek egyikét, vagy akár többet. Hogy a TE honlapod ne essen ebbe a 90%-ba tisztában kell lenned azzal, hogy a weboldalkészítés minden egyes pillére elengedhetetlen a sikeres üzleti oldalhoz.

Nem keresőbarát a kódolás?

Ha honlapodat a keresők nem rangsorolják jó pozícióban, akkor két eset lehetséges:

Nem lesznek látogatóid azokat kivéve, akiket TE magad irányítasz oda. Sok pénzedbe fog kerülni, hogy a releváns kulcsszavakra hirdess a keresőkben.

Silány a weblap design? Rossz a felépítése?

Ha igénytelen képet festesz látogatóid elé magadról, cégedről, legfeljebb néhány igénytelen vásárlót szerezhetsz. Aki nagyobb összeget szándékoznak elkölteni, azok sajnos a konkurencia pénztárcáját fogják vastagítani.

Hiába a csillogó design, a látogató kattint párat, és ha nem talál számára fontos információt, máris a versenytárs honlapját böngészi.