• Weboldal készítés Szeged
  Mobilbarát Weboldal készítés
  Reszponzív Honlap készítés Szegeden
 • Honlap szerkesztés Szeged
  Ügyfélszerző Webáruház készítés
  Komplett Webáruház, Webshop készítése
 • SEO Keresőoptimalizálás Szeged
  Keresőoptimalizálás - SEO
  Keresőmarkeing, Google, Facebook marketing
 • Laptop szervíz Adatmentés Szeged
  Helyszíni Számítógép javítás Szegeden
  Rendszergazda szolgáltatás - Adatmentés Szeged

SEO, Keresőoptimalizálás
+36 20 985 7489

3 betű, amiről hallottál, de eddig elhallgatták előled a jelentését. Ezért nem lesznek honlapod látogatóiból vevők!

Ha a weboldalad nem termel új ügyfeleket, annak két oka lehet. Vagy nincsenek látógatóid, vagy a látogatókból nem lesznek vevők. Az első problémádat a SEO, azaz a keresőoptimalizálás oldja meg. A második a CRO (Conversion Rate Optimization), hogy a honlapodon lévő adatok nem információk a látogatók számára.

Keresőoptimalizálás

Honlaplatogatóból Vevőt!

A konverzió-optimalizálással érhetjük el, hogy felhívjon egy potenciális vevő vagy a kosárba tegyen egy terméket. Ezzel a rendszerrel tudjuk elérni, hogy a látogatóid előbb vagy utóbb fizető vevővé váljanak.

Tévedés azt gondolni, hogy egy weboldal működik, attól pénzt is fog termelni. Ez a gyakorlatban dől el, amikor kampányokat indítasz vagy a látogatók a keresőből jönnek. Ekkor mérettetik meg a weboldal igazán. Ekkor válik nyilvánvalóvá, hogy képes-e ügyfeleket termelni vagy sem.

Mi nem engedjük el a kezedet a honlapkészítést követően sem. 3 vagy 6 hónapig is veled együtt dolgozunk, hogy weboldalad ügyféltermelő robotként szállítsa a vevőket.

A keresőoptimalizálás az a módszer, melynek segítségével a weboldal a keresőkben a kulcsszavakra, keresőkifejezésekre az első oldalakon fog megjelenni. Az általunk átadott honlapok úgy vannak felépítve, hogy az alapvető keresőoptimalizálási elvárásoknak megfeleljenek. A keresőoptimalizálás a leghatékonyabb és legolcsóbb online marketing módszer! Azokat a látogatókat célozza meg, akiket a szolgáltatásaid, a termékeid érdeklik, hiszen ők ütötték be a keresőkifejezést a keresőbe. Ezek a látogatók motiváltak a szolgáltatásaid igénybevételére, hiszen Ők kerestek rá honlapodra, amikor ez számukra a legalkalmasabb.

A weblaphoz - domain-hez - csatolt statisztikai rendszerrel tökéletesen nyomon követhető a látogatások eredményessége.
Reklámozd magad olcsón! Keresőoptimalizálás a legolcsóbb online marketing eszköz.
A vállalkozások nagy része alig folytat célzot marketing tevékenységet, inkább drága és tömeges szórólapozást, sajtóhirdetést stb. alkalmazzák.

A keresőoptimalizálás a weboldal publikálást követően folyamatosan szállítja az ügyfeleket a vállalathoz.
A keresőoptimalizálás egy folyamat, mely nem ér véget a honlapkészítéssel hanem a folyamatosan frissülő, kulcsszavakban gazdag új tartalmakkal együtt működik.

Hogyan valósítanánk meg elképzeléseidet? Vegye fel velünk a kapcsolatot!   +36 20 985 7489